Penzion Vila Bistrica

Sobe

Privoščite si razvajanje odmaknjeno od mestnega vrveža!
Pričakujemo vas z udobno nastanitvijo v 13 sobah (32 ležišč + dve prenosljivi dodatni postelji). Izbirate lahko med enoposteljnimi sobami, dvoposteljnimi sobami in dvema družinskima sobama s 4 posteljami. Družinski suit s petimi posteljami, udobnim kavčem in velikim balkonom, je na voljo po povpraševanju. Vse sobe imajo lastno kopalnico, WC, brezplačen WiFi in kabelsko televizijo z ravnim zaslonom. Nekatere sobe imajo balkon, ostale si delijo manjši skupni balkon. Na voljo je 10 brezplačnih parkirišč,  ter shramba za kolesa in zimsko opremo. Našim gostom nudimo tudi popust v Vodnem parku Bohinj in ugoden nakup smučarskih kart za smučišče Vogel.

VRSTA SOBE OPIS
Enoposteljna soba Manjša soba (cca 12m2) z eno posteljo, z balkonom ali brez. Lastna kopalnica in WC. (soba 6 in 13)
Dvoposteljna soba Ločeni dve postelji, ki se jih lahko združi v zakonsko, lasten WC in kopalnica, z balkonom ali brez. (soba 1, 3, 5, 7, 8, 10, 11 in 12)
Družinska soba Imamo dve prijetni družinski sobi. V prvem nadstropju vam lahko ponudimo sobo z zakonsko posteljo, ki se jo lahko loči, otroci spijo na pogradu. Soba ima lastno kopalnico, WC in balkon. V mansardi je družinska soba sestavljena iz dveh ločenih enot. V eni sta dve postelji za otroke (primerni tudi za odrasle), v drugi zakonska postelja, ki se jo po želji loči. Lastna kopalnica in WC. Balkona ni, lahko se uporablja skupni balkon. (soba 2 in 9)
Družinski suit Dve ločeni sobi, udoben raztegljiv kavč s TVjem, lastna kopalnica in WC, v ločenem spalnem delu je pograd (spodaj 140x200cm in zgoraj 90x200cm) in zakonska postelja 140x200cm. Velik balkon. (soba 4)
 Vse sobe imajo lastno kopalnico in WC.
 V nekaterih sobah je možnost dodatnih postelj. 
 Imamo eno otroško posteljo (120cm x 60) – gratis (soba 7)
STANDARDNA OPREMA SOB
Lasten balkon ali deljen balkon
Kabelska TV z ravnim zaslonom
Lastna kopalnica s tuš kabino
Lasten WC
Stoli, v nekaterih sobah so tudi mize
 Z razgledom ali brez
 Ločena postelja, zakonska postelja ali pograd
KONTAKT IN LOKACIJA
POŠLJITE POVPRAŠEVANJE
PREVERITE CENIK NAŠIH STORITEV